Creare site web

Ne concentram pe realizarea si imbunatatirea site-urilor web, oferind o experienta utilizatorilor accesibila, intuitiva si atractiva prin utilizarea tehnologiilor moderne de dezvoltare web.

Citeste mai mult
Audit site web

Un instrument esential pentru orice afaceri care doresc sa-si optimizeze performanta si securitatea site-ului web. Noi examinam site-ul in profunzime, evaluand viteza, functionalitatea si securitatea acestuia.

Citeste mai mult
Optimizare site web

In era tehnologiei moderne, oamenii au asteptari mari in ceea ce priveste viteza si accesibilitatea site-urilor web, in special pe dispozitive mobile.

Citeste mai mult
Mentenanta IT

Mentenanta IT este esentiala pentru orice afacere moderne, intrucat asigura prevenirea problemelor tehnice care ar putea afecta productivitatea si performanta.

Citeste mai mult
Creare logo - Branding

Logo-ul este o componenta vitala a identitatii vizuale a oricarui brand. Serviciul nostru ofera oportunitatea de a crea un logo care reprezinta unicitatea si personalitatea brand-ului dvs.

Citeste mai mult
Creare Magazin Online

Realizarea de magazine online pe platforma OpenCart sau WooCommerce. Ne-am dedicat acestui domeniu de mai multi ani si am acumulat o vasta experienta in oferirea de solutii personalizate si eficiente.

Citeste mai mult
Solutii Software Personalizate

Oferim solutii software personalizate pentru fiecare client in parte, astfel incat sa le putem oferi exact ceea ce au nevoie.

Citeste mai mult
Consultanta IT & Software

Oferim de solutii IT personalizate si adaptate nevoilor fiecarui client in parte.

Citeste mai mult